Σε αναμονή εξελίξεων για Ντίντακ η Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ περιμένει ακόμα τον Ντίντακ Βιλά να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, ελπίζοντας πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις για να προχωρήσει στη μεταγραφή του.
Πηγή: sdna.gr
Σε αναμονή εξελίξεων για Ντίντακ η Εσπανιόλ

Ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Ντίντακ Βιλά της ΑΕΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα AS, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στη βδομάδα που διανύουμε.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, ο Ντίντακ θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Ένωση, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ισπανός αριστερός μπακ προσέγγισε την ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί λύση και να μπορέσει να υπογράψει στην Εσπανιόλ, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν φτάσανε σε συμφωνία.

Σύμφωνα με την AS, η βδομάδα που διανύουμε μπορεί να φέρει οριστικές εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, με τον παίκτη και την ΑΕΚ να βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαμάχη σχετικά με το συμβόλαιό του και το αν μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Στην Εσπανιόλ ελπίζουν ότι ο Ντίντακ θα καταφέρει να αποδεσμευτεί μέσα στις επόμενες μέρες και ότι θα έχουν μπορέσει να ολοκληρώσουν την απόκτησή του πριν από την πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβισιόν απέναντι στη Σεβίλλη το προσεχές Σάββατο.

Όπως ξεκαθαρίζεται πάντως, η Εσπανιόλ θα πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Ντίντακ μόνο αν αυτός «σπάσει» το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, καθώς ο καταλανικός σύλλογος δεν σκοπεύει να δώσει χρήματα για να ολοκληρώσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ γι' αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...