«Σέβομαι τον Αλαφούζο, μόνος "αιώνιος" αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τις σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΕΠΟ, την πιθανή πώληση του Ρέτσου, αλλά και το... μπαμ που περιμένει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πηγή: sdna.gr
«Σέβομαι τον Αλαφούζο, μόνος "αιώνιος" αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξής του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για τον Ρέτσο και το αν πουληθεί: Ο Ρέτσος είναι ένα φαινόμενο! Τόσο μικρός, αλλά τόσο δυνατός και γρήγορος κι ώριμος. Ενώ σωματικά είναι σαν τον Μανωλά, ξέρει καλύτερη μπάλα από τον Μανωλά, έχει σπουδαία τεχνική κατάρτιση. Θα είναι πολύ καλύτερος φέτος. Αυτό έχει να κάνει με τις προσφορές. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τον δώσουμε ακόμα, με κάθε μήνα που θα περνά, θα ανεβαίνει η αξία του. Είμαι ρομαντικός και θέλω τα Ελληνόπουλα στον Ολυμπιακό, όμως το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Αν έρθουν και μας δώσουν ένα τεράστιο ποσό, το συμφέρον του Ολυμπιακού θα μπει πάνω από όλα. Ο πρόεδρος ξέρει τι κάνει, το έχει αποδείξει αυτό.

Για το αν γίνει άλλη μεταγραφή: Αν πάμε καλά τα επόμενα δύο παιχνίδια, μην αποκλείσετε να γίνει μεταγραφικό μπαμ, διότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι απρόβλεπτος.

Για τις δηλώσεις των Σέρβων ότι έχουν ελπίδες πρόκρισης: Εδώ είναι το πιο σημαντικό και θέλω να με προσέξει ο κόσμος, κάνω έκκληση. Οι της Παρτιζάν κάνουν αυτές τις δηλώσεις με στόχο. Η μόνη τους ελπίδα είναι να δυναμιτίσουν το ματς, να το κάνουν ντέρμπι, μήπως συμβούν επεισόδια και τιμωρηθούμε! Θυμάστε τι έπαθε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ με τη μπύρα στον Ίβιτς. Το φωνάζω, να προσέξει πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού, μόνο έτσι μπορούμε να αποκλειστούμε. Παίξαμε σε ζούγκλα στο Βελιγράδι, δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Για το αν τον ενοχλεί η καταγωγή του Χάσι: Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Εγώ μιλώντας μαζί του έχω διαπιστώσει την παιδεία που έχει, ο άνθρωπος αυτός ζει 22 χρόνια στο Βέλγιο, μιλάει γαλλικά καλύτερα και από Γάλλο, και αγγλικά μιλάει, δεν γίνεσαι τυχαία προπονητής στην Άντερλεχτ, ούτε παίρνεις πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Είναι πολύ εργατικός και σοβαρός, είναι ένας κύριος, κάθε μέρα παρουσιάζει στην προπόνηση νέα πράγματα.

Για τον Οφόε: Μιλάμε για παίκτη διαστημικό! Τα έχει όλα. Σωματοδομή, ύψος, τέχνη, μεταβίβαση και ψυχή πρωταθλητή!

Για το ποιους θέλει αρχηγούς: Φορτούνη, Μποτία, που είναι ο πιο παλιός ξένος και σοβαρό παιδί, και Ρομαό.

Για το αν έχουν αλλάξει οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Αλαφούζο: Ο κ.Αλαφούζος είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού κι εγώ τον εκάστοτε πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον σέβομαι. Με τον πατέρα του συγκεκριμένου ήμουν πολύ φίλος, με τον συγχωρεμένο. Ο μόνος "αιώνιος" αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο Παναθηναϊκός, είναι ο πιο ιστορικός αντίπαλός μας από καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Και τα χάλια του να έχει ο Παναθηναϊκός, πάντα αυτόν υπολογίζουμε για διεκδικητή των τίτλων. Και οι αριθμοί μιλάνε. Τι τίτλους έχει ο Παναθηναϊκός και τι κάποιοι άλλοι, που έχουν μόνο δύο...

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: Είναι ρεζιλίκια αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ. Όταν βλέπω στην πρώτη γραμμή παρατηρητές που θα έπρεπε να τους έχουν στείλει σπίτι τους, άτομα που έκαναν αίσχη πέρσι από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και τους βάζουν πρώτους στο ψηφοδέλτιο.

Για το αν κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ μετά τις εκλογές: Ποιος ΠΑΟΚ να κάνει κουμάντο. Έχουμε τόσο καλή ομάδα που ό,τι και να κάνουν, η γύμνια τους μέσα στο γήπεδο θα φανεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Ας λένε ό,τι θέλουν στα καφενεία σε κάποιες επαρχίες. Πρέπει να μπουν σοβαρά πρόσωπα στην ΕΠΟ και να παίζεται το ποδόσφαιρο 50-50. Ας δουν τι κάνει η Σούπερ Λιγκ με τους παρατηρητές, η οποία Σούπερ Λιγκ είναι έτη φωτός μπροστά από την ΕΠΟ. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ΚΕΔ, η οποία ήταν για κλάματα τη σεζόν που πέρασε. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο με αυτά που έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό. Και όταν πήραμε ένα πέναλτι στο τέλος, εγώ είπα στον Τσόρι να το στείλει άουτ! Αυτό που φώναζε ο κόσμος, αυτό είπα στον Τσόρι, αλλά δεν με άκουσε.

Για το αν θα κάνει κουμάντο ο Βασάρας: Δεν ξέρω. Παρ' ό,τι σε όλη την καριέρα του ήταν αντιολυμπιακός, τον σέβομαι, διότι έχει θητεύσει στην Ευρώπη και τον θεωρώ τίμιο παιδί. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να επηρεάσει τον Βασάρα. Εγώ πάντως θέλω ξένους διαιτητές.

Διαβάστε ακόμη...