Λύση σωτηρίας αναζητά ο Αρης, χωρίς τον Λάσκαρη!

Από sdna.gr: Σκέψεις για αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Αρη προκειμένου να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και να «τρέξει» άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός!
Πηγή: sdna.gr
Λύση σωτηρίας αναζητά ο Αρης, χωρίς τον Λάσκαρη!

Δεδομένης της αδυναμίας του Νίκου Λάσκαρη να ανταποκριθεί στις άμεσες οικονομικές ανάγκες, ο Λευτέρης Αρβανίτης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ψάχνουν εναλλακτικά σενάρια προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα, να εισρεύσουν χρήματα στο ταμείο ώστε να μπορέσει να γίνει σχεδιασμός.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα επιχειρηματιών φίλων της ομάδας υπό τον Λευτέρη Αρβανίτη φέρεται έτοιμη να υποβάλει πρόταση στον Νίκο Λάσκαρη, βάσει της οποίας θα αναλαμβάνει άμεσα το μάνατζμεντ του συλλόγου, βάζοντας στο ταμείο το ποσό των 500.000 ευρώ!

Εφόσον ο Νίκος Λάσκαρης αποδεχτεί την πρόταση αποφυγής του αδιεξόδου, τότε θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός με τους επιχειρηματίες και τον Αρβανίτη να παραδίδουν τα κλειδιά στον Παναγιώτη Γιαννάκη για να ξεκινήσει τις μεταγραφές.

H πρόταση αναμένεται να υποβληθεί την Δευτέρα και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Λάσκαρης δεν είναι αρνητικός, καθώς όλα θα κριθούν στους όρους που θα περιλαμβάνει η συμφωνία.

Βάσει των διαρροών, αν ο Λάσκαρης λύσει τα προβλήματά του και αποκαταστήσει τη ρευστότητά του, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει αυτά τα χρήματα στους επιχειρηματίες και θα πάρει ξανά τα ηνία. Αν πάλι δεν τα καταφέρει μέχρι το τέλος της περιόδου, τότε οι επιχειρηματίες θα ζητήσουν να πάρουν στα χέρια τους μερίδιο μετοχών της ΚΑΕ ίσο με τα χρήματα που έχουν βάλει.

Για την παραπάνω προσπάθεια είναι απόλυτα ενήμερος ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως στηρίζει κάθε προσπάθεια για το καλό του Αρη και πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Ο Γιαννάκης έχει αυξημένες αρμοδιότητες, βοηθάει από όποιο πόστο μπορεί και είναι δεδομένο ότι το όνομά του και μόνο διευκολύνει τον Αρβανίτη για την προσέλκυση επιχειρηματιών που θέλουν να δώσουν ανάσα.

Διαβάστε ακόμη...