«Παίζει» δυνατά ο Τσόσιτς

Από thessports.gr:Σε «πονοκέφαλο» απ' αυτούς που εύχεται κάθε προπονητής εξελίσσεται ήδη η περίπτωση Τσόσιτς για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Πηγή: thessports.gr
«Παίζει» δυνατά ο Τσόσιτς

Μετά την εξαιρετική απόδοσή του στο φιλικό με τη Γάνδη, ο Σέρβος στόπερ συνεχίζει να δείχνει τις ικανότητές του και καθημερινά στις προπονήσεις.

Επειδή λοιπόν... παραείναι ποιοτικός για να μείνει στον πάγκο, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ, ακόμα και στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί η «Ένωση» με 3-5-2.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εννοείται ότι θα είναι βασικός (ως αριστερός στόπερ) μαζί με τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Όπως έδειξε όμως ο Χιμένεθ στην προπόνηση του Σαββάτου, σκέφτεται να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ακόμα και αν επιλέξει το 4-4-1-1 (ως παρτενέρ του Βράνιες).

Κατά τ' άλλα, επίσης δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ξεκινήσει ο Μάνταλος. Ανάλογα και με την εξέλιξη του θέματος Κλωναρίδη (που μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος) και ανεξαρτήτως διάταξης, ο αρχηγός της «Ένωσης» θα είναι βασικός: Είτε στο αριστερό άκρο, είτε στον άξονα.

Το μεγαλύτερο δίλημμα, δε, του Χιμένεθ είναι στην επίθεση. Εκεί όπου η μέτρια παρουσία του Λιβάγια κάνει δυνατό υποψήφιο τον Γιακουμάκη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν αμφότεροι (με τον Κροάτη να κινείται σε ρόλο περιφερειακού).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...