Έκανε προσφυγή και ζητά 550.000 ευρώ ο Βέμερ!

Την ελευθέρας του παίρνει ο Γενς Βέμερ από τον Παναθηναϊκός, καθώς ο Γερμανός κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ ζητώντας 550.000 ευρώ που δεν έχουν πληρωθεί από τους «πράσινους».
Πηγή: gazzetta.gr
Έκανε προσφυγή και ζητά 550.000 ευρώ ο Βέμερ!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ουσιαστικά ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός δεξιός μπακ που εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι εκτός πλάνων, την Τρίτη κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ, διασφαλίζοντας έτσι τα οφειλόμενα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν του έχει καταβάλει την δόση του Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ο Βέμερ, δεν μένει εκεί καθώς διεκδικεί εκτός από τα οφειλόμενα έξι μηνών και όλο το ποσό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018. Μιλάμε δηλαδή για ένα ποσό 550.000 ευρώ! Επίσης, αξιώνει από το «τριφύλλι» πριμ που του οφείλονται, το ενοίκιο του σπιτιού του, αλλά και χρήματα για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα. Πλέον απομένει να εκδικαστεί η προσφυγή από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και να διευθετηθεί οριστικά το θέμα. Να σημειωθεί, πως όποιο ποσό εκδικαστεί πως πρέπει να πληρωθεί στον ποδοσφαιριστή, θα αφορά αρκετές δόσεις κάτι που σημαίνει πως θα πάρει αρκετό διάστημα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως εκτός του Βέμερ και οι Ρινάλντι, Ρέις, Τελάντερ και Στιλ, δεν έχουν πληρωθεί τη δόση του Φεβρουαρίου. Με λίγα λόγια, όλοι οι... κομμένοι!

Διαβάστε ακόμη...