Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Από sport24.gr : Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Λουτσιάνο, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Κορίνθιανς και Λεγκανές.
Πηγή: sport24.gr
Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο

Λίγα λεπτά μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ατζέντης του Λουτσιάνο με τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να υπογράφει, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό. Το "τριφύλλι" ανακοίνωσε την προσθήκη του Νοτιοαμερικάνου μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Έτσι μετά τις Ατλέτικο Κλούμπε Γκοϊανένσε, Αβαΐ, Κορίνθιανς και Λεγκανές (πέρυσι ως δανεικός από τη βραζιλιάνικη ομάδα), ο Λουτσιάνο θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Λίγη ώρα νωρίτερα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και μετέφερε στους συμπατριώτες του τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα.

"Η υποδοχή ήταν απίστευτη. Έφτασα τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν περίμενα να έχει τόσους δημοσιογράφους να με περιμένουν αλλά και φιλάθλους που με χαιρετούσαν. Αισθάνθηκα ιδιαίτερα αγαπητός και είμαι ενθουσιασμένος για να κάνω μία σπουδαία δουλειά εδώ και να ανταποδώσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Όταν έφτασα στην Αθήνα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση μου άρεσε, η πόλη δείχνει θαυμάσια και ο προπονητής μου μίλησε ήδη με θερμά λόγια από την πρώτη μου ημέρα στο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν στο νέα σελίδα της ζωής μου και ελπίζω να ανταποδώσω με πολλά γκολ μέσα στα γήπεδα...".

O Λουτσιάνο ντα Ρόσα Νέβες είναι η τέταρτη προσθήκη για τον Παναθηναϊκό κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο μετά από τους Μπράιαν Καμπέσας, Όμρι Άλτμαν και Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Διαβάστε ακόμη...