Tι ισχύει για όσους δεν πήραν άδεια

Από thessports.gr: Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι δύο από τις ομάδες, που δεν πήραν άδεια για το νέο πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
Tι ισχύει για όσους δεν πήραν άδεια

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, πέραν του ότι οι δύο αυτές ομάδες, δημιουργούν και πάλι χρέη;

Για την ώρα δεν είναι σαφείς οι ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες!

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, δήλωσε πρόσφατα ότι «οι μισές ομάδες δεν θα πάρουν άδεια, παρότι τα κριτήρια αδειοδότησης έχουν μειωθεί, η ποινή για τις ομάδες αυτές θα είναι ο περιορισμό μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών», αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Η Φούτμπολ Λιγκ θα κάνει την εισήγησή της και η ΕΠΟ θα αποφασίσει.

Η Λίγκα θέλει να προτείνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών και τριών ξένων για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου έχει κάνει πολύ πιο αυστηρές εισηγήσεις, καθώς προτείνει την ολική απαγόρευση μεταγραφών και μόνο δυνατότητα εγγραφής ποδοσφαιριστών από την Κ20! Το σκεπτικό είναι ότι κάθε χρόνο μένουν δεκάδες προπονητές και ποδοσφαιριστές απλήρωτοι, ενώ οι παράγοντες εκμεταλλεύονται διάφορους τρόπους να απαλλαγούν από τα χρέη.

Το θέμα των ποινών για τη μη αδειοδότηση των ομάδων θα συζητηθεί εκ νέου από την ΕΠΟ και τη Φούτμπολ Λιγκ, με τη Λίγκα να θεωρεί πως αρκετοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα μείνουν στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον αρχικό... σχεδιασμό, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24/9.

Διαβάστε ακόμη...