Προσφυγή Φυτανίδη κατά του Ατρόμητου

Προσφυγή εναντίον του Ατρόμητου κατέθεσε ο Σωκράτης Φυτανίδης, με την ΠΑΕ να είναι ενήμερη για την κίνηση της πλευράς του παίκτη να κινηθεί δικαστικά εναντίον της.
Πηγή: sport-fm.gr
Προσφυγή Φυτανίδη κατά του Ατρόμητου

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Φυτανίδης που είναι και ο παλιότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας, κατέθεσε προσφυγή εναντίον του Ατρόμητου διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες από το «στρατόπεδο» των Περιστεριωτών, ενημερώθηκαν για τις κινήσεις από την πλευρά του παίκτη πριν από λίγες ώρες ενώ και ο ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ενδεικτικό του ότι το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει και θεωρείται απίθανο να συνεχίσουν μαζί.

Μάλιστα, από πλευράς «κυανολεύκων» τονίζεται ότι η κίνηση του παίκτη έχει να κάνει κυρίως με το ότι θέλει να μείνει ελεύθερος, παρά με το θέμα οφειλομένων για τα οποία η διοίκηση έχει δεσμευθεί ότι θα αποπληρώσει στο απόλυτο, μόλις η NOVA εξοφλήσει μέρος των πολλών χρωστουμένων που έχει προς όλες τις ομάδες της Super League.

Διαβάστε ακόμη...