Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Εμάνουελ Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Απο sdna.gr : Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Εμάνουελ Εμενίκε, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τη μεταγραφή του Νιγηριανού επιθετικού.
Πηγή: sdna.gr
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Εμάνουελ Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Την πέμπτη φετινή μεταγραφή του μετά τους Σισέ, Κούτρη, Ρισβάνη και Ταχτσίδη, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο Εμάνουελ Εμενίκε πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός με την τρομερή ιστορία ζωής, θα κοστίσει στον Ολυμπιακό ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι απολαβές του αγγίζουν επίσης τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Εμενίκε τόνισε: «Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι είμαι εδώ. Είμαι εδώ για να παίξω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους!».

Όπως αναμενόταν λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την εβδομάδα φορτσάρουν στον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, αφού από σήμερα ως τις 16 Ιουλίου θα βρίσκονται στο Βέλγιο όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και ο Μπεσνίκ Χάσι θα πρέπει να δουλέψει την ομάδα με τον βασικό κορμό της, ενόψει προκριματικών Champions League.

Μάλιστα, πέραν του Εμενίκε, τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν και για την επόμενη μεταγραφή ξένου στο Λιμάνι, του 28χρονου Μαροκινού εξτρέμ, Μεχντί Καρσελά.

Διαβάστε ακόμη...