Εκπλήξεις στους «κομμένους»!

Από thessports.gr: Ο Μπέσνι Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο.
Πηγή: thessports.gr
Εκπλήξεις στους «κομμένους»!

Ο Αλβανός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Σπύρο Ρισβάνη, Γιάννη Γιαννιώτα, Παϊτίμ Κασάμι, Νίκο Βέργο και Μπρούνο Βιάνα στέλνοντας τους ουσιαστικά μήνυμα αποχώρησης.

Έτσι για ακόμα μια σεζόν ο Γιαννιώτας δεν βρίσκει «χώρο» στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ μίνι έκπληξη είναι και η επιλογή για τον Ρισβάνη που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο.

Αντίθετα ο Χάσι έδωσε ευκαιρία στους Πάρντο και Μπεν καθώς και στους Ζντιέλαρ και Σιώπη που είδαν το όνομα τους στην αποστολή της προετοιμασίας.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του ΟΣΦΠ:

«Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Γκενκ του Βελγίου, έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, το απόγευμα της Τρίτης. Μοναδικοί απόντες, από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ήταν οι Φιγκέιρας (σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό) και Γιαννιώτης (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα), οι οποίοι προληπτικά έμειναν εκτός και έκαναν ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Αναλυτικά τα ονόματα των 26 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ».

Διαβάστε ακόμη...