Έτσι έκλεψε η Κράσνονταρ τον Οφόε από τον Ολυμπιακό!

Από sdna.gr : Τρελά λεφτά έδωσαν οι Ρώσοι για να κλέψουν από τον Ολυμπιακό και την Λέγκια τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος δελεάστηκε από τα απίστευτα χρήματα που του έδωσε η Κράσνονταρ.
Πηγή: sdna.gr
Έτσι έκλεψε η Κράσνονταρ τον Οφόε από τον Ολυμπιακό!

Ονειρο ήταν και πάει, ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε για τον Ολυμπιακό, αφού με αστραπιαίες κινήσεις η Κράσνονταρ έκανε μία απίθανη προσφορά στη Λέγκια και μέσα σε μερικές ώρες έκλεισε το Βέλγο μέσο, με ένα καταπληκτικό deal το οποίο δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» που τόσο καιρό προσπαθούσαν να κάνουν παζάρια με τον πολωνικό σύλλογο.

Όπως προκύπτει από την Πολωνία, η Κράσνονταρ θα δώσει μεικτά 4 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Πολωνίας, που αν αφαιρέσουν τα χρήματα για προμήθειες ατζέντηδων και λοιπά έξοδα θα βάλουν στα ταμεία τους καθαρά 2,8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πρόσφερε ο Ολυμπιακός.

Η Λέγκια θα πρέπει να παρακαλάει ώστε ο ρωσικός σύλλογος να μπει στους ομίλους του Champions League, αφού σε αυτή την περίπτωση η Κράσνονταρ θα της δώσει άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ, που είναι το απίστευτο πριμ στόχων που έβαλαν οι Ρώσοι!

Το συμβόλαιο του Βέλγου μέσου θα είναι πλουσιοπάροχο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Βαντίς θα εκτοξεύσει τις ετήσιες απολαβές του από τις 600.000 ευρώ στο 1,5 εκατομμύριο, ενώ με τα διάφορα μπόνους το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τα 2 εκατομμύρια ετησίως.

Νούμερα εκπληκτικά που όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να φτάσει, με την Κράσνονταρ να περιμένει τον Οφόε για ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο ρωσικό σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη...