Ζητά να πάρει τη θέση του Ηρακλή

Από thessports.gr: Ο Ηρακλής προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση της Λίγκας για τον υποβιβασμό των ομάδων, που δεν αδειοδοτούνται και η εκδίκαση θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουλίου.
Πηγή: thessports.gr
Ζητά να πάρει τη θέση του Ηρακλή

Η ΠΑΕ Άρης δεν έχασε χρόνο και από την πλευρά της έχοντας προετοιμαστεί νομικά για το θέμα κατέθεσε και αυτή προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ζητώντας να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία και να πάρει την άδεια θέση της Σούπερ Λίγκας, η 3η ομάδα από τη Football League κι όχι να παραμείνει ο Λεβαδειακός.

O Άρης υποστηρίζει ότι από την στιγμή, που ο Ηρακλής δεν έχει αδειοδοτηθεί ισχύει η απόφαση για την αποβολή του από την Σούπερ Λίγκα, όπως έχει ψηφιστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά και τις ομάδες. Απόφαση που έχει συνυπογράψει και η ΠΑΕ Ηρακλής!

Η συζήτηση της προσφυγής του Άρη, όπως και του Ηρακλή θα γίνει τελικά την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, ο Ηρακλής τύποις δεν υποβιβάζεται στην Φούτμπολ Λιγκ, απλά τοποθετείται στη 15η θέση, που φυσικά οδηγεί στην κατώτερη κατηγορία, κι έτσι ο Λεβαδειακός ανεβαίνει στην 14η θέση και σώζεται. Αυτό το "τρικ" ουσιαστικά καθιστά άνευ ουσίες την προσφυγή του Άρη.

Διαβάστε ακόμη...