«Πόρτα» της Ναντ στον Ολυμπιακό για Ζιλέ!

Από sdna.gr: Την όρεξη στον Ολυμπιακό για τον Γκιγιόμ Ζιλέ έκοψε ο πρόεδρος της Ναντ, Φρανκ Κιτά, ο οποίος δήλωσε ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται!
Πηγή: sdna.gr
«Πόρτα» της Ναντ στον Ολυμπιακό για Ζιλέ!

ντιμέτωπος με ένα ακόμη μεταγραφικό ναυάγιο πιθανώς να βρίσκεται ξανά μέσα σε αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες μέρες «τρέχουν» ταυτόχρονα αρκετά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, αφού στόχος της ομάδας είναι να αρχίσει το ρόστερ να παίρνει την τελική μορφή του κατά την αναχώρηση της ομάδας για το β' στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο.

Ένα από τα θέματα αυτά λοιπόν, ήταν και του 33χρονου Βέλγου μέσου της Ναντ, Γκιγιόμ Ζιλέ, τον οποίο ο Χάσι γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Άντερλεχτ και θέλει να τον δει στα «ερυθρόλευκα» θεωρώντας πως ακόμη και σε αυτή την ηλικία μπορεί να του δώσει μια άκρως ποιοτική λύση σε πολλές θέσεις.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Ζιλέ, όμως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος. Παρότι υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί το συμβόλαιό του, φαίνεται τώρα πως η Ναντ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί. Και το... διατράνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο ίδιος ο πρόεδρος των «καναρινιών», Φρανκ Κιτά, είναι αυτός που το βράδυ της Τετάρτης δήλωσε το εξής: «Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι περιζήτητος. Είναι μια κολόνα της ομάδας, δεν είναι προς πώληση και θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν».

Στην παρούσα φάση είναι άγνωστο αν η Ναντ θέλει έτσι να... παίξει τα φώτα στον Ολυμπιακό προφανώς θέλοντας να αποκομίσει οικονομικό όφελος ή αν όντως δεν θέλει να διαπραγματευθεί οποιαδήποτε πιθανότητα παραχώρησης του πολύπειρου διεθνή χαφ.

Διαβάστε ακόμη...