Θύρα 7 εναντίον Καμμένου

Από thessports.gr: Από την ώρα, που ο Πάνος Καμμένος είπε όσα είπε χθες στη Βουλή για τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, ήταν δεδομένο ότι θα δέχονταν επιθέσεις.
Πηγή: thessports.gr
Θύρα 7 εναντίον Καμμένου

Μετά τα σημερινά πρωτοσέλιδα εφημερίδων όπως "Τα Νέα", "Η Καθημερινή" και η "Ελευθερία του Τύπου", που του τα "χώνουν", ήρθε και η ανακοίνωση της Θύρας 7, που κάνει επίθεση στον υπουργό εθνικής άμυνας.

Αναφέρει η ανακοίνωση :

«Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η «Θύρα 7» είναι μακριά απο οτιδήποτε έχει σχέση με την πολιτική. Όσο και αν το δόγμα «No Politica» και το «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ» ενοχλεί κάποιους, ισχύει και θα ισχύει. Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν η πολιτική ταυτότητα του μπούλη Καμμένου αλλά μας ενδιαφέρει ότι πιάνει στο στόμα του τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και επειδή αυτό το στόμα είναι οχετός, μας λερώνει οποιαδήποτε αναφορά του.

Προφανώς δεν έχει ανάγκη ο Προέδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κανέναν συμπαραστάτη στον αγώνα που δίνει απέναντι στον συκοφάντη Καμμένο, τους επίορκους Λιμενικούς, τους γνωστούς «ζούγκλες» παρακρατικούς και ΚΥΠατζήδες και με τα αφεντικά τους. Και είμαστε βέβαιοι ότι ο Πρόεδρος μας θα τους κυνηγήσει, όλους αυτούς, μέχρι να βρούν μαύρο χιόνι. Έχουμε ανεχτεί αρκετά.

Έχουμε προκληθεί πέρα απο τα όρια. Και απο αυτή την κυβέρνηση συνολικά και απο τον δεξιό... ψάλτη του Καμμένου χθες στη Βουλή, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Υπουργό Κοντονή, ο οποίος απο την πρώτη ημέρα που ανέλαβε Υφυπουργός Αθλητισμού αλλά και τώρα ως Υπουργός Δικαιοσύνης έδειξε και δείχνει το απύθμενο μίσος του πρός την ομάδα μας και τον κόσμο της. Χρυσόγονοι, Ζουράρηδες, Βερναρδάκηδες... Κοντονής και Καμμένος.

Οι προκλήσεις προς τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχουν τέλος. Δε θα πούμε να τους μαζέψει ο κ. Τσίπρας. Πλέον δε θελουμε κανένας να μαζέψει κανέναν. Τώρα είναι αργά. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. Αφού ζητήσατε να μας μετρήσετε, θα μας μετρήσετε. Και θα είμαστε παντού... Είστε ΚΑΜΜΕΝΟΙ στη συνείδηση μας. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ...».

Διαβάστε ακόμη...