Ο Εσιέν κέρδισε την προσφυγή, πληρώνει 419.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός

Το ποσό των 419.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει στον Μάικλ Εσιέν ο Παναθηναϊκός. Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έβαλε τέλος στη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών.
Πηγή: sport24.gr
Ο Εσιέν κέρδισε την προσφυγή, πληρώνει 419.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός

Τη Δευτέρα (26/6) διαβάσατε στο Sport24.gr ότι η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα έβαζε τέλος στη δικαστική διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον Μάικλ Εσιέν. Ο Γκανέζος διεκδικούσε συνολικά το ποσό των 651.000 ευρώ με την προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον του "τριφυλλιού".

Η απόφαση βγήκε, ο Αφρικανός κέρδισε την προσφυγή, αλλά του επιδικάστηκαν λιγότερα χρήματα, 418.975. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πάντως, πρόκειται για έναν ακόμα βραχνά που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι "πράσινοι".

Η απόφαση: "Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ' ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση".

Διαβάστε ακόμη...