Προσφυγή ο Χουλτ

Από sport24.gr: Ο Σουηδός μπακ Νίκλας Χουλτ κινήθηκε νομικά σε βάρος του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας προσφυγή. Τι υποστηρίζουν οι "πράσινοι" για τις οφειλές.
Πηγή: sport24.gr
Προσφυγή ο Χουλτ

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ κινήθηκε νομικά κατά των "πρασίνων", θέλοντας έτσι να διασφαλίσει χρήματα που του οφείλονται. Τι υποστηρίζεται την ίδια ώρα από το "τριφύλλι";

Ότι η κίνηση του 27χρονου Σκανδιναβού δεν έχει νομικό αντίκτυπο και ότι άπαντες έχουν πληρωθεί τη δόση του Φεβρουαρίου. Εν αντιθέσει με τον Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Χουλτ δεν είχε αποστείλει προειδοποιητικό έγγραφο στην ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με προσφυγές από τον Ιούλιο κι έπειτα, αν δεν καταβληθεί εγκαίρως η οφειλόμενη δόση του Μαΐου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νίκλας Χουλτ αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια.

Τα 30 για το πρωτάθλημα της Super League, τα πέντε για το Κύπελλο Ελλάδας και τα 6 στην Ευρώπη. Στον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, στις 30 Ιουνίου 2016.

Διαβάστε ακόμη...