"Ήρθα να δικαιώσω τον Ατρόμητο"

Από paok24.com:O Δημήτρης Χατζηισαΐας ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο για την επόμενη σεζόν και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις στη νέα του ομάδα.
Πηγή: paok24.com
"Ήρθα να δικαιώσω τον Ατρόμητο"

Μετά από 1,5 χρόνο στηνν Τούμπα και στον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας θα μείνει για έναν χρόνο στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο με σκοπό να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τα παιχνίδια που του έλλειψαν την περασμένη σεζόν. Μάλσιτα προ ολίγου ο Ατρόμητος εξέδωσε και την σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τον Δημήτρη Χατζηισαϊα στην «οικογένεια» του «αστεριού»!.

Τα κριτήρια για την «ποδοσφαιρική μας ένωση» με τον 25χρονο αμυντικό αποτέλεσαν ο δυναμισμός, το πάθος, η μαχητικότητα που ταιριάζουν και χαρακτηρίζουν διαχρονικά το dna της ομάδας μας!.

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο και το νέο προπονητή κ. Κάναντι. Μέσα από τις συζητήσεις που είχα μαζί τους, μου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να έρθω στην ομάδα.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει πάντα στόχους και θέλει να προοδεύει γεγονός που συμβαδίζει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Τώρα δεν είναι όμως ώρα για λόγια αλλά μόνο για σκληρή δουλειά. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να τους δικαιώσω. Καλή χρόνια να έχουμε με υγεία».

Το νέο απόκτημα μας γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της Σταυρούπολης. Το 2011 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Βατανιακό, εν συνεχεία στον ΑΟ Γλυφάδας και στον ΑΟ Χανίων. Τον Ιούνιο του 2014 πήρε μετεγγραφή στον Πανιώνιο και τον Ιανουάριο του 2016 παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ.

Θα φορέσει το νούμερο «5» στη φανέλα του"

Διαβάστε ακόμη...