Γι αυτό κόπηκε ο Μποκανί…

Από thessports.gr: Τεράστιο ήταν το ρίσκο της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ντιεμερσί Μποκανί για τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει μετά το «κόψιμο» του Αφρικανού επιθετικού στις ιατρικές εξετάσεις.
Πηγή: thessports.gr
Γι αυτό κόπηκε ο Μποκανί…

Οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια διαθέτουν ένα έμπειρο και αξιόπιστο ιατρικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Χρήστο Θέο, το οποίο μπορεί να διαπιστώσει το παραμικρό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει για κάποιον ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» υπέβαλαν σε εξονυχιστικές εξετάσεις τον διεθνή άσο από το Ζαΐρ και ο κ. Θέος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση, κάνοντας λόγο για μεγάλο ρίσκο, το οποίο οδήγησε τελικά στην απόφαση να ακυρώσουν τη μεταγραφή.

Ουσιαστικά δύο ήταν οι λόγο για τους οποίους ο γιατρός της ομάδας «έκοψε» τον Μποκανί: ο ένας ήταν μία χονδροπάθεια που έχει ο παίκτης εδώ και περίπου 2,5 με 3 χρόνια από την εποχή δηλαδή που έπαιζε στην Ντιναμό Κιέβου και ο δεύτερος είναι πως δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του από τον περασμένο Φεβρουάριο και οι δείκτες φυσικής κατάστασης ήταν απογοητευτικοί.

Διαβάστε ακόμη...