Δέσμευση για τήρηση των νόμων στους ανθρώπους του Ηρακλή

Από metrosport.gr:Μεταφορά της κατάστασης από τα μέλη της Επιτροπής Δικαίωσης του Ηρακλή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: metrosport.gr
Δέσμευση για τήρηση των νόμων στους ανθρώπους του Ηρακλή

Κοινωνοί της διαμορφωθείσας κατάστασης, του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής από τη μη τήρηση των νόμων αλλά και των λεπτομερειών της υπόθεσης που «καίει» τους κυανόλευκους, έγιναν χθες το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το νομό Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση μεταξύ των πολιτικών και των μελών της Επιτροπής Δικαίωσης ξεκίνησε στις 11 το πρωί, διήρκησε περίπου μία ώρα και έγινε εντός καλού κλίματος και αμοιβαίας κατανόησης. Με τους ανθρώπους του Ηρακλή, τόσο της Επιτροπής όσο και του Ερασιτέχνη να μεταφέρουν για ακόμη μία φορά ποιο είναι το πρόβλημα, προκειμένου να γίνει κατανοητό και σε όσους εκ των παρευρισκόμενων δεν το γνώριζαν. Επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ότι το μόνο που ζητούν είναι η τήρηση των νόμων και η δικαίωση του Ημίθεου που βάσει κανονισμών θεωρείται-όμως δεν είναι- αυτονόητη.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις και δεσμεύτηκαν ότι θα τηρηθούν οι νόμοι και ο Ηρακλής θα δικαιωθεί αγωνιζόμενος και τη νέα χρονιά στη Super League. Μάλιστα παρέλαβαν και υπόμνημα το οποίο θα δοθεί και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Παρόντες από πλευράς Επιτροπής ήταν οι κ.κ Κατσαμπής, Ποντίκης, Κεφαλάς και ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου, Νίκος Βαφειάδης ενώ από τον Ερασιτέχνη οι κ.κ. Βαζάκας, Γιάμπαστος και Μητιντζής που είναι και ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Διαβάστε ακόμη...