ΣΟΚ: Συνελήφθη ο Λάσκαρης!

Ο Νίκος Λάσκαρης, το «αφεντικό» της ΚΑΕ Άρης, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) για την υπόθεση υπεξαίρεσης 100 εκατομμυρίων! Αναμένεται απόφαση για το αν θα εκδοθεί στην Ελβετία.
Πηγή: sdna.gr
ΣΟΚ: Συνελήφθη ο Λάσκαρης!

Σοβαρά «μπλεξίματα» για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) στο «Hilton» για την υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης χρυσού και υπεξαίρεσης 100 εκατομμυρίων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται άμεσα η απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών σχετικά με το αν θα εκδοθεί στην Ελβετία, καθώς καταζητείται και η σύζυγός του Τζώρτζια για την ίδια υπόθεση που οδήγησε στη σύλληψή του.

Το SDNA είχε αποκαλύψει τη δικαστική περιπέτεια του ζεύγους Λάσκαρη με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότιντς. Ο Λετονός επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρίας MD7 Trade Ltd κι ενέπλεκε τόσο τον Νίκο Λάσκαρη όσο και τη συμβία του σε υπόθεση απάτης «μαμούθ», υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Βέβαια, καταλαβαίνει κανείς πως πλέον τα προβλήματα είναι τεράστια για τον Άρη και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι εξέλιξη των πραγμάτων. Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για ένα γεγονός που μεγαλώνει το κλίμα της αβεβαιότητας σχετικά με το παρόν και το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...