Η αποπληρωμή «κολλάει» του Κλωναρίδη

Απο novasports.gr : Ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθεί στη Λανς το ποσό που έχει συμφωνηθεί για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, φαίνεται πως είναι μέχρι στιγμής το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: novasports.gr
Η αποπληρωμή «κολλάει» του Κλωναρίδη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» επιθυμούν να καταβάλουν τις 160 χιλιάδες ευρώ, σε δόσεις, με τη γαλλική ομάδα να θέλει την άμεση καταβολή του συγκεκριμένου ποσού, ώστε να αφήσει τον Κλωναρίδη να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Τις επαφές με τους Γάλλους χειρίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να βρει άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις των «πράσινων». Ο Κλωναρίδης από την πλευρά του, τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» για την παραμονή του σε αυτό και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες από τους «πράσινους», για την αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας, των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη νέα σεζόν. Επίσης, το «τριφύλλι» θέλουν να αδειάσουν θέσεις ξένων, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις παικτών, που έχουν ξεχωρίσει από την εγχώρια και ξένη αγορά.

Διαβάστε ακόμη...