Στο «σκαμνί» για «απρόκλητη εξύβριση» Κασάμι και Βίτορ Περέιρα!

Από sdna.gr : Οι χειρονομίες τους στον αλήστου μνήμης προημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η μήνυση οπαδού της Ένωσης, φέρνουν την Παρασκευή (9/6) τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους» στο εδώλιο.
Πηγή: sdna.gr
Στο «σκαμνί» για «απρόκλητη εξύβριση» Κασάμι και Βίτορ Περέιρα!

Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών δικάζονται το πρωί της Παρασκευής (9/6) ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα και ο ποδοσφαιριστής Παϊτίμ Κασάμι.

Οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» κατηγορούνται για «απρόκλητη εξύβριση», έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει φίλαθλος της ΑΕΚ εναντίον τους, μετά τον αλήστου μνήμης προημιτελικό του Κυπέλλου τον Μάρτιο του 2015 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στον οποίο οι δύο κατηγορούμενοι προκάλεσαν τους οπαδούς της Ένωσης με χειρονομίες κατά την επίτευξη του γκολ των «ερυθρολεύκων» στο 90' από τον Φράνκο Χάρα.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί αρχικά τον περασμένο Φλεβάρη, ωστόσο τότε είχε αναβληθεί καθώς οι δικηγόροι των δύο κατηγορουμένων δεν μπορούσαν να παραστούν στο δικαστήριο...

Για την υπόθεση υπάρχει και δεύτερη δίκη μετά από μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ (και δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα) για απρόκλητη εξύβριση αορίστου αριθμού φιλάθλων και υποκίνηση σε αθλητική βία από κοινού. Και εκείνη η υπόθεση είχε αναβληθεί αορίστως για τον ίδιο λόγο.

Να θυμίσουμε ότι ο Περέιρα και ο Κασάμι έχουν ήδη κριθεί ένοχοι από την αθλητική δικαιοσύνη, καθώς τα πειθαρχικά όργανα είχαν επιβάλει 9.000 ευρώ πρόστιμο στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, 7.000 ευρώ πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή και 7.500 ευρώ πρόστιμο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που είχε θεωρηθεί συνυπεύθυνη!

Διαβάστε ακόμη...