Προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού από τον μάνατζερ του Βέμερ!

Απο gazzetta.gr : Ο Έλληνας ατζέντης του Γενς Βέμερ με έδρα την Ολλανδία, Ναθαναήλ Λεμονάκης πριν από περίπου ένα μήνα έστειλε εξώδικο στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.
Πηγή: gazzetta.gr
Προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού από τον μάνατζερ του Βέμερ!

Πρόκειται για το ποσό των 12.000 ευρώ το οποίο αφορά στη νόμιμη προμήθεια του από το συμβόλαιο του δεξιού μπακ, Γενς Βέμερ που αποκτήθηκε από τους «πράσινους» το 2015.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ουκρανία – Μάλτα, αν η Ουκρανία σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (21+).

Ο Ναθαναήλ Λεμονάκης, όπως ισχυρίζεται έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπο του δίχως όμως να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Από την στιγμή που στην ΠΑΕ, αδυνατούν να προχωρήσει στην εξόφληση του, όπως σημειώνει η μόνη διέξοδος είναι προσφυγή για να διασφαλιστούν τα χρήματα του.

Το ποσό μπορεί να μην είναι υπέρογκο ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρενέργειες καθώς η υπόθεση θα καταλήξει στην UEFA για το Financial Fairplay στις 30 Ιουνίου!

Διαβάστε ακόμη...