Επίθεση Αλαφούζου σε Σαββίδη!

Από sdna.gr:Επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη και την Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, μετά τη λήξη του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Επίθεση Αλαφούζου σε Σαββίδη!

«Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Θεσσαλονίκη γιατί και η μητέρα μου είναι από εκεί, είμαι μισός-μισός, ο πατέρας μου από την Σαντορίνη, η μητέρα μου από την Θεσσαλονίκη. Εκπλήσσομαι πραγματικά με τους υπαινιγμούς του κ. Σαββίδη περί ασφαλείας, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι πιστεύει στους νόμους και ακολουθεί πάντα τις προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε φέτος το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα, πήρε τη θέση που θα έπρεπε να έχουμε πάρει εμείς.

Ο κ. Ίβιτς έπαιξε θέατρο σε σχέση με τον τραυματισμό του, το γνωρίζουμε γιατί μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δικογραφία σε εξέλιξη, γιατί άνθρωποι του ΠΑΟΚ άσκησαν βία εναντίων άλλων ομάδων προκειμένου να πάρουν αποτελέσματα. Εκπλήσσομαι με τις δηλώσεις Σαββίδη, για αυτό σας πήρα τηλέφωνο, είναι ασφαλώς καταδικαστέο το κουτάκι που πετάχτηκε στον Ίβιτς, για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τον ένοχο, αλλά η Αθλητική Δικαιοσύνη μας τιμώρησε τελικά με τη μέγιστη δυνατή ποινή.

Αυτό είναι ένα μόνιμο πράγμα που συμβαίνει και οφείλεται στο ότι εμείς δεν έχουμε σχέσεις με την ΕΠΟ και την Αθλητική Δικαιοσύνη σε αντίθεση με τους άλλους. Σήμερα δώσαμε το τελευταίο παιχνίδι για τα Play Offs χωρίς να γνωρίζουμε τις τιμωρίες για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πρόκληση αυτό που συμβαίνει και έχουμε δώσει ήδη εντολές στη νομική υπηρεσία μας να δει αν μπορεί να κινηθεί κατά των Αθλητικών Δικαστών. Δεν μας νοιάζει τι θα μας κάνουνε, εγώ δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό αλλά θα πάρω μια θέση λίγο πιο πίσω και θα ασχοληθώ με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...