«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα πλέι οφ»

Από arenafm.gr:Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της nova για την ένραξη των πλέι οφ, υπογραμμίζοντας πως ο Πανιώνιος θα παίξει χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει για το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα πλέι οφ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Δεν θα σταθώ στον Παναθηναϊκό, αλλά στην ομάδα μου. Εμείς έχουμε μια πετυχημένη χρονιά φέτος. Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν να μπούμε στην πεντάδα. Το καταφέραμε και τώρα θα μπούμε στα πλέι οφ με πρώτο ματς στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε το καλύτερο για εμάς στα πλέι οφ. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος».

Για το τι πρέπει να προσέξουν:

«Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ πρέπει πάντα να είσαι συγκεντρωμένος. Σε όλες τις γραμμές υπάρχουν καλοί παίκτες και ατομικά έχουν ποιότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε στην καλή μας μέρα. Πρέπει να βγάλουμε μαχητικότητα, να δείξουμε ότι θέλουμε πιο πολύ τον αγώνα από τον αντίπαλο. Πιστεύω πως αν έχουμε αυτά τα στοιχεία και δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε σ' όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί να κάνει ο Πανιώνιος την έκπληξη στα πλέι οφ:

«Δεν ξέρω αν θα κάνουμε την έκπληξη. Εμείς είμαστε πετυχημένοι, ο στόχος μας ήταν η πεντάδα. Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με δύσκολους και συνεχόμενους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε στην έδρα μας να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μαζέψουμε πόντους και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος».

Διαβάστε ακόμη...