«Κομβικό το ματς στην Τούμπα»

Από inpaok.com: Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τη σημασία του αγώνα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και για τη μάχη των Play off.
Πηγή: inpaok.com
«Κομβικό το ματς στην Τούμπα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπακασέτας μιλώντας στην κάμερα της Nova:

Για τον τελικό Κυπέλλου και εάν παίζει ρόλο στη ψυχολογία: «Όταν χάνεις έναν τίτλο δεν έχεις και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να συνεχίσεις, αλλά όλοι είδαμε πως προήλθε αυτό το αποτέλεσμα για εμάς. Μπορώ να πω ότι δεν μας επηρέασε όσο θα περίμεναν κάποιοι. Φτάσαμε στον τελικό και δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους, αλλά τώρα πρέπει να στρέψουμε όλο το ενδιαφέρον μας στα play off. Θέλουμε πάρα πολύ την 1η θέση κι εκεί είμαστε τώρα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι είναι θετική συγκυρία το γεγονός ότι η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στα play off απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν συγκυρίες. Το τι πρέπει να κάνουμε το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε δει κάποιες φάσεις από τον τελικό, μιλήσαμε και μεταξύ μας και ξέρουμε καλά τι πρέπει να γίνει σ' αυτό το ματς. Ένα πολύ κομβικό ματς για εμάς, γιατί αν νικήσουμε βάζουμε πολύ γερές βάσεις ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εγώ θέλω να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή. Να πάρουμε τη νίκη και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν παίζει ρόλο για την επιθυμία κατάκτησης της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δύο βαθμούς λιγότερους: «Παίζει ρόλο, αλλά όχι τόσο μεγάλο γιατί και πέρυσι μπήκαν στα play off ομάδες με περισσότερους βαθμούς, αλλά στο τέλος τερμάτισαν χαμηλότερα από άλλες που είχαν λιγότερους βαθμούς. Πολύ σημαντικά είναι τα πρώτα παιχνίδια. Αν θυμάμαι καλά από τα προηγούμενα χρόνια, όποιες ομάδες τα πήγαν καλά στα πρώτα 2-3 ματς των play off, παίρνουν και τη διαφορά. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...