«Ντου» στον Λαιμό από οπαδούς του Ολυμπιακού

Απο sdna.gr : Ασκώντας βία σε υπαλλήλους της Βουλιαγμένης, περίπου 20-30 οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν με... ντου στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν τον χθεσινό τέταρτο τελικό του πόλο γυναικών. Συνθήματα κατά της αδερφής του Πάνου Καμμένου...
Πηγή: sdna.gr
«Ντου» στον Λαιμό από οπαδούς του Ολυμπιακού

Δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα στην χθεσινή αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό, στον τέταρτο τελικό του πόλο γυναικών (νίκησε 9-8 ο Ολυμπιακός και η σειρά πήγε σε πέμπτο παιχνίδι).

Στη σύσκεψη που έγινε συμφωνήθηκε οι "ερυθρόλευκοι" να λάβουν 50 εισιτήρια, ήτοι το 20% από τις 250 διαθέσιμες θέσεις. Η πλευρά των γηπεδούχων μάλιστα ήταν πρόθυμη να δώσει επιπλέον 10 προσκλήσεις, κάτι ωστόσο που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά της αστυνομίας, στη σύσκεψη που έλαβε χώρα προηγουμένως, παρόντων των ανθρώπων του τμήματος Αθλητικής Βίας και της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Να σημειώσουμε ότι λόγω των γεγονότων που είχαν προηγηθεί στον τελικό του Κυπέλλου, υπήρχε η εντολή για να παρθούν αυξημένα μέτρα, εξ ου και η έντονη παρουσία της Αστυνομίας.

Ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, περίπου 20-30 άτομα θέλησαν να μπουν... ετσιθελικά μέσα στο κολυμβητήριο και μάλιστα για να το πετύχουν αυτό, πήραν με τη βία το βραχιολάκι που άνοιγε τα τουρνικέ από τον υπάλληλο της Βουλιαγμένης (στο σημείο υπήρχε ακόμη ένας), ο οποίος έφερε εκδορές στο χέρι, με την αστυνομία να μην είναι σε θέση να επιβάλλει την τάξη.

Από εκεί κι έπειτα πάντως δεν συνέβησαν άλλα επεισόδια, ούτε υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης, πλην όμως προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση τα υβριστικά-σεξιστικά συνθήματα («Πουτ.., λεσβία Αλεξία»), κατά της προπονήτριας της ομάδας κι αδερφής του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου (βρισκόταν στις εξέδρες), Αλεξίας, μπροστά μάλιστα στην 16χρονη κόρη της.

Διαβάστε ακόμη...