Επίθεση Μανούσου σε Μαθιουλάκη και... τους συμπαίκτες του

Από metrosport.gr:Ο Γιώργος Μανούσος δίνει τις δικές του απαντήσεις για το ματς Ολυμπιακός - Πλατανιάς, τον πρόεδρο του Πλατανιά και τους συμπαίκτες του.
Πηγή: metrosport.gr
Επίθεση Μανούσου σε Μαθιουλάκη και... τους συμπαίκτες του

 

Eίναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών αφού οι δηλώσεις του για τα όσα έγιναν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης' ήρθαν σε σύγκρουση με τα όσα υποστηρίζει η πρώην πια ομάδα του. Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

Για το τέλος του από τον Πλατανιά: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι χαρούμενος που βγήκα και μίλησα. Πιστεύω ότι μου έκανε καλό που με έδιωξε ο κ. Μαθιουλάκης από την ομάδα, γιατί αυτή τη στιγμή έχω αρκετές προτάσεις και με περισσότερα χρήματα από αυτά που μου έδινε ο κ. Μαθιουλάκης".

Για το εάν έχει κλείσει με τον Πανιώνιο: "Όχι, δεν έχω κλείσει και ούτε έχω μιλήσει με κανέναν άνθρωπο από τον Πανιώνιο. Δεν γνωρίζω πως βγήκε αυτό. Προφανώς, όπως βγήκαν και όλα τα άλλα. Όπως βγήκε ότι εγώ έχω δικηγόρο τον Λίβα, ενώ με τον Λίβα δεν έχω καμία σχέση. Έχω δικηγόρο τον κ. Αλαφραγκή από τον ΠΣΑΠ. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με κανένα δημοσιογράφο που λέει το μακρύ και το κοντό του".

Για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Πλατανιά κ. Μαθιουλάκη: "Είχα πάει να δω το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πλατανιά γιατί εγώ ήμουν τιμωρημένος. Πήγα να το δούμε μαζί και να του μιλήσω γιατί ήθελα να πάρω άδεια για να βγω να μιλήσω. Γιατί ήθελα να μιλήσω. Ο κ. Μαθιουλάκης είχε πει ότι δεν θα μιλήσει κανείς. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που είχε πει να μην μιλήσει κανένας ποδοσφαιριστής, ενώ ήδη είχαν προηγηθεί κάποιες συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που είχαν βγει και είχαν πει τη γνώμη τους. Με τα πολλά μου λέει 'βγες και μίλα'. Βγαίνω, μιλάω και την επόμενη ημέρα με φώναξε μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια και μου είπε 'δεν θα κάνεις προπόνηση σήμερα' και "έλα στα γραφεία και θα υποστείς όλες τις συνέπειες" . Συνέχισε λέγοντας 'εγώ σου έδωσα άδεια να μιλήσεις, όχι όμως να πεις αυτά που είπες'. Νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δεν έδωσα κανένα δικαίωμα. Ημουν από τους καλύτερους παίκτες και σκόραρα και στα δύο παιχνίδια".

Για το εάν δέχτηκε αντικείμενα στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Ναι, δέχτηκα. Με έβριζαν, υπήρχαν κάποιες άσχημες κουβέντες. Εν πάσει περιπτώσει υπήρχε ένταση. Αυτά που διαβάζω για κλωτσιές και μπουνιές είναι τραβηγμένα έως και για γέλια. Εγώ κατάλαβα ότι σαν να με απείλησε ο Μαθιουλάκης ότι θα με έδιωχνε από την ομάδα για τις δηλώσεις που έκανα. Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχει ο πρόεδρος και τι υποσχέσεις έχει πάρει. Νομίζω ότι δεν έχω δώσει δικαιώματα σε όποια ομάδα έπαιζα. Ουσιαστικά, μου απαγόρευε να βγω να πω την αλήθεια".

Για το ότι η ομάδα παρουσιάζεται χωρισμένη στα δύο: "Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Ο συγκεκριμένος παίκτης (Αποστολόπουλος) είπε αυτά που ήθελε να πει. Νομίζω ότι κάποιοι δεν ήταν ούτε στα αποδυτήρια. Δεν με ενδιαφέρει όμως αυτό, είναι δικό τους θέμα. Νομίζω ότι ο πρόεδρος, ο κ. Μαθιουλάκης δημιούργησε αυτή την κατάσταση στην ομάδα. Δεν γίνεται αμέσως μετά το παιχνίδι να βγάζεις ανακοίνωση και να λες ότι σχεδόν δεν έγινε κάτι και μετά από 20 ημέρες να θυμάσαι εσύ ότι κάποιοι έφαγαν ξύλο".

Διαβάστε ακόμη...