Κίνδυνος (οριστικής) αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή!

Απο thessports.gr : Αγωνιστικά ο Ηρακλής εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχουν ακόμη αρκετά… ματς μέχρι να ξεκαθαρίσει το σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα την επόμενη σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Κίνδυνος (οριστικής) αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή!

Και δεν είναι μόνο το θέμα της αδειόδοτησης, αλλά και οι συνεχείς “καμπάνες” λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που ακούστηκε πριν από λίγο στο Μετρόπολις υπάρχει “θέμα” με αφορμή την υπόθεση του χρέους του Ηρακλή προς τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πουρτουλίδη με στόχο τον υποβιβασμό του Γηραιού προκειμένου να επωφεληθεί ο Λεβαδειακός.

Η ιστορία έχει ως εξής: Στις 24 Ιανουαρίου το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή εξαιτίας οφειλής ύψους 40 χιλιάδων ευρώ προς τον Νίκο Πουρτουλίδη. Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Ηρακλής ενημερώθηκε πως αν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τον παίκτη θα επιστραφούν οι βαθμοί. Πράγματι, στις 31/1 ο Πουρτουλίδης έστειλε έγγραφο πως εξοφλήθηκε και οι βαθμοί επέστρεψαν στον Ηρακλή.

Στις 14 Μαρτίου, ωστόσο, ο Νίκος Πουρτουλίδης αιτήθηκε στην ΕΕΑ την κατάπτωση της εγγυητικής του Ηρακλή για οφειλή ύψους 40 χιλιάδων ευρώ. Ύστερα από σχεδόν 1,5 μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου, η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής, πράγμα που σημαίνει πως δέχεται την ύπαρξη του χρέους προς τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Μετρόπολις κύκλοι της Super League εμφανίζονται ενοχλημένοι με την εξέλιξη της υπόθεσης και κάνουν λόγο για παραπλάνηση της διοργανώτριας αρχής, η οποία οδήγησε στην επιστροφή των τριών βαθμών. Μάλιστα, γίνονται διεργασίες προκειμένου να επιβληθεί, τελικώς, η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών στον Ηρακλή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, πράγμα που αν συμβεί θα σημαίνει τον υποβιβασμό του Γηραιού.

Διαβάστε ακόμη...