"Μην δώσετε κανένα δικαίωμα"

Απο sport24.gr : Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ για να τους κάνει συστάσεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (6/5, 20.30).
Πηγή: sport24.gr
"Μην δώσετε κανένα δικαίωμα"

Ο ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ, εκτός από την κατάκτηση του κυπέλλου, είναι να διεξαχθεί το Σάββατο (6/5 - 20.30) ένας τελικός χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ή παρατράγουδο. Γι' αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πριν καν δώσει στους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης ένα σημαντικό μέρος των οκτώ χιλιάδων εισιτηρίων, έκανε μια συνάντηση μαζί τους.

Εκείνο που ζήτησε από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, είναι να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα με την συμπεριφορά τους. "Θέλω να είστε και πάλι προσεκτικοί, να διοργανωθεί ένας καταπληκτικός τελικός και να μην δωσουμε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν.

Μέχρι τώρα πήγαν όλα καλά, η ΑΕΚ και οι οπαδοί ήταν άψογοι στη συμπεριφορά τους, και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Θέλω και στο Βόλο η συμπεριφορά μας να είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα" τόνισε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...