H συγγνώμη του Αγκάμεζ!

Απο sentragoal.gr : Το επεισόδιο του Λίμπερμαν Αγκάμεζ με τον Ανδρέα Ανδρεάδη ήταν η παραφωνία του τρίτου τελικού. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο έκανε δημόσια δήλωση και ζήτησε συγγνώμη για το επεισόδιο με τον Αγκάμεζ τόσο από τον κόσμο του Ολυμπιακού όσο και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη.
Πηγή: sentragoal.gr
H συγγνώμη του Αγκάμεζ!

Σήμερα ήταν η σειρά του Αγκάμεζ να ζητήσει συγγνώμη μέσω του sentragoal.gr τόσο από τους φιλάθλους όσο και από τον ίδιο τον Ανδρεάδη με τον οποίο όπως είπε τον συνδέει φιλία από τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα.

«Ηταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση. Ζήσαμε όλοι στιγμές πίεσης και πάνω στην ένταση υπήρξε αυτή η κακιά στιγμή με τον Ανδρέα. Ζητάω συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο και προσωπικά από τον Ανδρέα για ότι έγινε. Με τον Ανδρέα μας ενώνει βαθιά φιλία. Τον γνωρίζω και με γνωρίζει χρόνια. Δεν θέλω να υπάρξει άλλη συνέχεια».

Τι ήταν όμως αυτό που προκάλεσε την έκρηξη του Αγκάμεζ;

«Ο Ανδρέας μετά τη νίκη της ομάδας του πανηγύρισε έξαλλα και βρέθηκε προς το μέρος μου. Δεν έχει σημασία ποιος άρχισε πρώτος. Δεν έπρεπε να φτάσουν εκεί τα πράγματα. Αλλωστε και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη. Είμαι στεναχωρημένος. Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στον τέταρτο τελικό».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το 2-2 στις νίκες;

«Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια αλλά κι εμείς έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες και στις πιο δύσκολες έδρες. Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν έρχεται η ώρα των τίτλων. Μακάρι να γίνει ένας ακόμα καλός αγώνας στον τέταρτο τελικό. Βοηθάει πολύ το βόλεϊ και όλες τις ομάδες γιατί γεμίζουν τα γήπεδα και υπάρχει δημοσιότητα. Ελπίζω πως την Πέμπτη θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα ισοφαρίσουμε τις νίκες ώστε να κριθούν όλα την Κυριακή σε πέμπτο αγώνα στην έδρα μας».

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20170502/engine/pegasus_LARGE_t_1041_107624043_type12905.jpg

Διαβάστε ακόμη...