Όρμησαν να πάρουν το κινητό του παρατηρητή Καπίνο και Φορτούνης!

Από sdna.gr : To κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ ζήτησε να... κατάσχει ο Καπίνο με τη συνδρομή του Φορτούνη αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού ΑΕΚ – ΟΣΦΠ!
Πηγή: sdna.gr
Όρμησαν να πάρουν το κινητό του παρατηρητή Καπίνο και Φορτούνης!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφοριες του SDNA, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ περίμενε τους διαιτητές για να τους συνοδεύσει μέχρι τ' αποδυτήρια. Περιμένοντάς τους, κατέγραφε με το κινητό τους πανηγυρισμούς των οπαδών της ΑΕΚ στο πέταλο, οι οποίοι είχαν ανάψει καπνογόνα.

Ενώ κατέγραφε με το κινητό του, ο Καπίνο, προφανώς εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του, ξέσπασε στον πάγκο του ΟΣΦΠ ρίχνοντας μια κλωτσιά και μπαίνοντας στο οπτικό πεδίο του παρατηρητή της ΔΕΑΒ.

Όταν ο Καπίνο αντιλήφθηκε την παρουσία του πλησίασε τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ τον ρώτησε ποιος είναι, γιατί τον βιντεοσκοπεί και ζήτησε να του δώσει το κινητό του! Προς υποστήριξη του Καπίνο προσέτρεξε ο Φορτούνης.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, που είχε διαπίστευση, σε αντίθεση με όσα αναληθή έλεγαν αργότερα από τον ΟΣΦΠ στους δημοσιογράφους, τους είπε ποια είναι η ιδιότητά του και ότι βιντεοσκοπούσε το πέταλο με τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της ΑΕΚ και όχι το ξέσπασμα του Καπίνο στον πάγκο.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ οι παρατηρητής της ΔΕΑΒ δέχθηκε τις δικαιολογίες των ανθρώπων του ΟΣΦΠ ότι το περιστατικό οφείλεται σε παρεξήγηση κι έτσι αναμένεται να μην υπάρχουν συνέπειες για τους ποδοσφαιριστές...

Διαβάστε ακόμη...