Φαβορί ο Λουντ

Απο paok24.com : O Παναθηναϊκός πραγματοποιεί αυτή την ώρα την τελευταία του προπόνηση πριν από τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Φαβορί ο Λουντ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε θα έχει στη διάθεση του τον Κάρλος Ζέκα στο αυριανό παιχνίδι, «πονοκέφαλος» που του προέκυψε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην 29η αγωνιστική.

Τα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα, με τη μοναδική θέση που... παίζει να είναι αυτή που αφορά τον αντικαταστάτη του Ζέκα.

Έτσι οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν σε διάταξη 4-4-1, με τον Βλαχοδήμο να είναι στην εστία και τους Χουλτ, Κουτρουμπή, Μολέντο και Κουλιμπαλί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή ο Κουρμπέλης θα είναι το ένα αμυντικό χαφ κι ο Λουντ μοιάζει το πρώτο φαβορί για να τον πλαισιώσει, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Ζέκα, την ώρα που οι επόμενες επιλογές του Ουζουνίδη για τη συγκεκριμένη θέση είναι οι Ρέις και Μαρινάκης.

Στην επίθεση ο Μπεργκ θα έχει μαζί του τον Κλωναρίδη, με τους Βιγιαφάνες και Εμποκού να είναι στα άκρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον τραυματία Ζέκα, εκτός αποστολής αναμένεται και ο τιμωρημένος Λέτο, με τον Ουζουνίδη να ανακοινώνει σε λίγη ώρα τις επιλογές του για την αποστολή και την ομάδα του Παναθηναϊκού να ταξιδεύει στη συνέχεια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...