«Μπερδεύτηκαν τα πόδια μας με τον Αραούχο»

Από sentragoal.gr:Ο Σεμπά τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για την τρικλοποδιά στον Αραούχο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι έτσι χάνει τον αυριανό ημιτελικό (Τετάρτη, 26/4, 19:00) στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sentragoal.gr
«Μπερδεύτηκαν τα πόδια μας με τον Αραούχο»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού απολογήθηκε την Τρίτη (25/4) διά υπομνήματος και μέσω του δικηγόρου, Αργύρη Λίβα και στο υπόμνημα αναφέρεται ότι «μπερδεύονται τα πόδια τους».

«Ο Σεμπά δεν έχει καμία πρόθεση, ο Αραούχο περνάει από δίπλα του, δεν τον αντιλαμβάνεται και μπερδεύονται τα πόδια τους, όπως έχουμε αναφέρει και στο υπόμνημά μας. Ο δεύτερος ισχυρισμός μας είναι, ότι αν ήθελε ο διαιτητής να επιβληθεί κάποια ποινή στον παίκτη, αυτή ήταν κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά, όπως επικίνδυνο παιχνίδι.

Ακόμη κι αν πρέπει να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού, αυτή είναι της μίας αγωνιστικής. Αν ο αγώνας παιζόταν ο Σεμπά ή θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα ή μια αγωνιστική για μαρκάρισμα από πίσω, ούτε καν βίαιο» είπε ο Αργύρης Λίβας.

Και πρόσθεσε... «Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ότι ο Αραούχο πέφτει από το μαρκάρισμα και σηκώνεται κατευθείαν, ούτε καν κουτσαίνει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του. Είναι τελείως παράδοξο για μαρκάρισμα από πίσω, που θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα μια αγωνιστική και για μία απλή τρικλοποδιά δύο».

Διαβάστε ακόμη...