Αγωγή 97,2 εκατ. ευρώ κατά του Λάσκαρη!

Από sdna.gr : Παρά τις διαρροές περί συμβιβασμού, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία η δικαστική περιπέτεια του ζεύγους Λάσκαρη με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότιντς, που ζητάει με αγωγή 97 εκατ. ευρώ!
Πηγή: sdna.gr
Αγωγή 97,2 εκατ. ευρώ κατά του Λάσκαρη!

Σε μεγάλους... μπελάδες έχουν μπει ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Άρη, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Γεωργία Ευσεβίου, λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Μιχάλ Σουμπότινς.

Ο Λετονός επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρίας MD7 Trade Ltd κι εμπλέκει τόσο τον Νίκο Λάσκαρη όσο και τη συμβία του σε υπόθεση απάτης «μαμούθ», υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μάλιστα παρά τις διαρροές που υπήρξαν τις τελευταίες ώρες περί συμφωνίας των δύο πλευρών ώστε να μην οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντιθέτως σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μιχάλ Σουμπότινς μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, άσκησε αγωγή στις 31 Μαρτίου 2017, αξιώνοντας το ποσό των 97,2 εκατ. ευρώ!

Φυσικά η υπόθεση έχει και το ποινικό μέρος, με τον Λετονό επιχειρηματία να έχει καταθέσει μήνυση από το περασμένο καλοκαίρι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την αγωγή κατά του ζεύγους Λάσκαρη:

Διαβάστε ακόμη...