Αναστάτωση στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα είναι σε μία ηρεμία επειδή η πρώτη ομάδα λειτουργεί άψογα αγωνιστικά.
Πηγή: inpaok.com
Αναστάτωση στον Παναθηναϊκό

Τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα και μία σεζόν που από λανθασμένες επιλογές της διοίκησης φαινόταν πως θα είναι καταστροφική, κατάφεραν και γύρισαν την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη καλείται στην Τούμπα να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ενώ θα έπρεπε να είναι όλοι τους προσηλωμένοι στον στόχο και να μπορούν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο να δουλέψουν ήρεμα για το παιχνίδι στην Τούμπα, αυτό δεν συμβαίνει. Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν να βοηθήσουν για να εξασφαλιστεί η άδεια, η διοίκηση τους είχε ενημερώσει πως αμέσως μετά το Πάσχα θα μπει το 30% των οφειλομένων.

Αυτό όμως δεν έχει συμβεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή και η χθεσινοβραδινή προπόνηση να ξεκινήσει με καθυστέρηση. Οι ποδοσφαιριστές κλείστηκαν στα αποδυτήρια, έκαναν σύσκεψη για το ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρουν, χωρίς να είναι παρόν το τεχνικό επιτελείο που τους περίμενε να βγουν για να ξεκινήσει η προπόνηση, η οποία ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση.

Την ίδια στιγμή που ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟK ετοιμάζεται για την ρεβάνς της Πέμπτης, στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι για ακόμα ένα αυτογκόλ...

Διαβάστε ακόμη...