«Μύλος» με Ηρακλή: Διαψεύδουν οι παίκτες ότι πληρώθηκαν

Καμία πληρωμή δεν έγινε μέχρι και αυτή τη στιγμή στους Γιάννη Αντωνίου και τον Γιώργο Μπλέτσα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δύο πρώην "κυανόλευκοι" ποδοσφαιριστές.
Πηγή: sdna.gr
«Μύλος» με Ηρακλή: Διαψεύδουν οι παίκτες ότι πληρώθηκαν

Mπορεί νωρίτερα να κυκλοφόρησε η είδηση πως η ΠΑΕ Ηρακλής, διεθεύτησε την οφειλή ύψους 23.000 ευρώ προς τους Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα, ωστόσο όπως αναφέρουν οι δύο παίκτες, μέχρι και πριν από λίγο δεν υπήρχαν λεφτά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και ως εκ τούτου ο κίνδυνος αφαίρεσης έξι βαθμών, εξακολουθεί να ελωχεύει για τους "κυανόλευκους".

«Δεν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό μου. Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου για το θέμα, πήγα στην τράπεζα και είδα πως δεν έχουν μπει χρήματα. Ούτε κάποιος από τον Ηρακλή επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει πως τακτοποιήθηκε το ζήτημα», ήταν η λακωνική δήλωση του Αντωνίου.

Κλείνοντας, θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτός δεν είναι ο μοναδικός κίνδυνος για τον Ηρακλή, καθώς υπάρχει και μία ακόμα οφειλή ύψους 23.800 ευρώ προς την ΕΠΟ η οποία εάν δεν διευθετηθεί ως αύριο, τότε οι Θεσσαλονικείς θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών

Διαβάστε ακόμη...