Σοκ στο Λαύριο: «Εφυγε» ο Φίλιππος Κεσκινίδης

Από sdna.gr : Συγκλονισμένη είναι η ομάδα του Λαυρίου, καθώς ο Φίλιππος Κεσκινίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 23 ετών, ενώ η είδηση του... χαμού του βύθισε σε θλίψη και το ελληνικό μπάσκετ.
Πηγή: sdna.gr
Σοκ στο Λαύριο: «Εφυγε» ο Φίλιππος Κεσκινίδης

O Φίλιππος Κεσκινίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε στο Λαύριο, έφυγε από κοντά μας το πρωί της Τρίτης (18/4) σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας).

Ο Φίλιππος Κεσκινίδης επέβαινε σε όχημα της στρατονομίας, το οποίο βγήκε από την πορεία του και αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν χάσει την ζωή του, ενώ στο δυστύχημα τραυματίστηκε ακόμα ένας συνάνθρωπός μας.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημέρωσε για το δυστύχημα, ενώ και το Λαύριο εξέφρασε την θλίψη του.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Στις 18 Απριλίου 2017 και περί ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου».

Η ανακοίνωση του Λαυρίου:

Η χθεσινή απώλεια του 23χρονου Φίλιππου Κεσκινίδη -επί σειρά ετών αθλητή του ΓΣ Λαυρίου- σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του Λαυρίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στις 4μμ στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Μαρκόπουλου.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Διαβάστε ακόμη...