«Μισός» ο ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη

Από sdna: Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 29η αγωνιστική της Super League και ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του.
Πηγή: sdna.gr
«Μισός» ο ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη

 Aρκετές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Πετράκης για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς βασικούς. Αρχικά, τους τιμωρημένους Ζάιρο, Ακόστα, Λίλα (σ.σ. συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν για αυτό το ματς) και έπειτα άλλους τόσους τραυματίες, τον Κόντε που έχει υποστεί θλάση, τον Τζημόπουλο με ρήξη έσω μηνίσκου και τον Σκόνδρα που ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα.

Οι δύο τελευταίοι δεν είναι σίγουρα εκτός δράσης για το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο ο τεχνικός του ΠΑΣ στις πρώτες προπονήσεις ενόψει αυτού του αγώνα έχει δείξει ότι δύσκολα θα στηριχθεί στους αμφίβολους και θα ετοιμάσει τα πλάνα του σαν να μην ήταν εξ αρχής διαθέσιμοι. Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότητες να μπουν στην ενδεκάδα έχουν οι Κοζορώνης και Γαρουφαλιάς, όπως επίσης και οι Μαμπουλού – Βιδάλ στην επίθεση.

Διαβάστε ακόμη...