Στον «αέρα» η προπόνηση του Ηρακλή, κουβέντα Παντελίδη-παικτών στα αποδυτήρια

Από sdna.gr : Η προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του Ηρακλή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, καθώς παίκτες και τεχνικό τιμ είναι "κλεισμένοι" στα αποδυτήρια και κουβεντιάζουν για το αν θα συνεχιστεί η αποχή τους με την διοίκηση της ΠΑΕ να μην προχωράει ούτε και σήμερα σε πληρωμές.
Πηγή: sdna.gr
Στον «αέρα» η προπόνηση του Ηρακλή, κουβέντα Παντελίδη-παικτών στα αποδυτήρια

Οι ι παίκτες του Ηρακλή και ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από την άδεια λόγω Πάσχα που είχαν εξασφαλίσει, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν βγει για προπόνηση και τα πάντα παραμένουν... ανοικτά.

Η σημερινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00, όμως εδώ και ώρα άπαντες είναι "κλεισμένοι" στα αποδυτήρια και συζητούν σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την αποχή η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, αφού οι Καγιούλης-Παπαθανασάκης για μία ακόμα φορά φάνηκαν ασυνεπείς στις υποσχέσεις τους με αποτέλεσμα κανείς εκ των ποδοσφαιριστών να πληρωθεί έστω ένα μέρος των οφειλομένων τους.

Οπως σας είχε ενημερώσει το SDNA τις προηγούμενες ημέρες έπειτα από προσπάθειες των παικτών, ο Σάββας Παντελίδης πείστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη (όπως και έγινε), ωστόσο η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι καταλυτική για τους "κυανόλευκους" χωρίς κανείς για την ώρα να μπορεί να προδικάσει το τι θα ακολουθήσει.

Η αλήθεια είναι πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν εδώ και μήνες και να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία, κάτι που μπορεί να "σφγραγιστεί" ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή. Πάντως, αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν είναι οι "τρικλοποδιές" που βάζει η ίδια η διοίκηση της ομάδας, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς όπως φάνηκε οι υποσχέσεις του Καγιούλη περί πληρωμών, έμειναν και πάλι στα λόγια...

Διαβάστε ακόμη...