Ολική ανατροπή, στο νοσοκομείο τέσσερις αστυνομικοί!

Τα... πάνω-κάτω πρόκειται να φέρει η έκθεση της αστυνομίας για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τέσσερις αστυνομικοί πήγαν τραυματίες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο!
Πηγή: sdna.gr
Ολική ανατροπή, στο νοσοκομείο τέσσερις αστυνομικοί!

Ολική ανατροπή για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, φέρνει η έκθεση της αστυνομίας που πρόκειται να συνταχθεί τις επόμενες ώρες.

Όπως υποστηρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ., με το σφύριγμα της λήξης, περίπου δέκα άτομα μπήκαν στη φυσούνα, στη συνέχεια όμως παρεισέφρησαν κι άλλοι, με την αστυνομία να κάνει λόγο για "φουσκωτούς", χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός. Στα αποδυτήρια βρισκόταν ήδη διμοιρία της αστυνομίας για να προστατεύσει παίκτες, διαιτητές και παρατηρητές, τα αίματα όμως άναψαν κι από τις συμπλοκές που υπήρξαν, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κι οδηγήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Κι εδώ βέβαια έρχεται η ολική ανατροπή για το σκηνικό που στήθηκε χθες βράδυ, καθώς φαντάζει αδιανόητο να τραυματίστηκαν αστυνομικοί από ανθρώπους του... μόχθου, που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο χώρο απλά για να κάνουν τη δουλειά τους.

Πέραν όμως όλων αυτών, υπήρξε ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο, αυτή τη φορά στις εξέδρες "Καραϊσκάκη". Συγκεριμένα μόλις τελείωσε το παιχνίδι -σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές- περίπου 50 άτομα από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κινήθηκαν προς τα VIP του γηπέδου, όπου υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ κι επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια, κοντάρια και φωτοβολίδες!

Στις συμπλοκές που ακολούθησαν, έγιναν πέντε συλλήψεις και τα άτομα αυτά οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Από όλα όσα θα καταγραφούν στην έκθεση της αστυνομίας, αναμένονται πλέον βαρύτατες ποινές για την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, σε συνδυασμό άλλωστε και με την αναφορά του παρατηρητή αλλά και το φύλλο αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...