Μείον έξι και επίσημα στον Ηρακλή

Από sdna.gr : Συνεχίζονται τα εξωαγωνιστικά προβλήματα στον Ηρακλή, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ξανά αφαίρεση έξι βαθμών στην ομάδα, για οφειλές περίπου 23000 ευρώ στους Αντωνίου και Μπλέτσα.
Πηγή: sdna.gr
Μείον έξι και επίσημα στον Ηρακλή

Την ώρα που αγωνιστικά ο Ηρακλής προσπαθεί να σωθεί μέσα στο γήπεδο, η διοίκηση των Καγιούλη-Παπαθανασάκη, εξακολουθεί να βάζει... τρικλοποδιές στην ομάδα, καθώς μετά την σημερινή αποχή των παικτών, αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί για οφειλές περίπου 23000 ευρω σε δυο ποδοσφαιριστές, οι όποιοι ουδέποτε φόρεσαν την φανέλα του Ηρακλή σε επίσημο αγώνα!

Παρόλα αυτά, η «κυανόλευκοι» ΠΑΕ έχει κάποιες ημέρες προθεσμία για να τακτοποιήσει τις δυο υποθέσεις και να μην βάλει νέο... αυτογκόλ στον εαυτό της.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αριθμός απόφασης 41/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 42/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας»

Διαβάστε ακόμη...