Ολοι μέσα στον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

Με την πετυχημένη συνταγή και την ενδεκάδα των ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, περιμένει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ για τον αυριανό ημιτελικό στη Λεωφόρο.
Πηγή: sdna.gr
Ολοι μέσα στον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Λουντ, αλλά και οι Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (7μ.μ., «Απόστολος Νικολαΐδης»). Οι «Πράσινοι» έκαναν προθέρμανση και ακολούθως το πρόγραμμα περιλάμβανε κορόιδο, τακτική και παιχίδι στο μισό γήπεδο. Λουντ και Μίγγος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου έμειναν φυσιολογικά εκτός αποστολής, όπως συνέβη και με τους Μπουμάλ και Παναγιώτη Βλαχοδήμο που πλήρωσαν το... μάρμαρο της κακής εικόνας τους στην Τούμπα και προτιμήθηκε ο νεαρός Χατζηγιοβάννης, αλλά και ο Σουηδός επιθετικός Γκιγιέρμο Μολίνς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

Οσον αφορά τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα υπάρχει η παραμικρή απόκλιση σε σχέση με τα νικηφόρα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ και η τακτική προσέγγιση του αγώνα θα είναι παρεμφερής. Κάτω από τα δοκάρια προβλέπεται να καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεξιά στην άμυνα ο Κουλιμπαλί, ο Κουτρουμπής με τον Μολέδο θα είναι το δίδυμο των στόπερ, ο Χουλτ στη θέση του αριστερού μπακ, ο Ζέκα με τον Κουρμπέλη οι κεντρικοί μέσοι, ο Βιγιαφάνιες δεξιός χαφ, ο Εμποκού στον αντίστοιχο ρόλο από αριστερά, ενώ ο Κλωναρίδης θα πλαισιώνει τον επιθετικό κορυφής, Μάρκους Μπεργκ.

Διαβάστε ακόμη...