Παναθηναϊκός: «Προς τη σωστή κατεύθυνση ο Βασιλειάδης, να επικρατήσει ισονομία και διαφάνεια»

Από sdna.gr: Θετικές είναι οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τη συνάντηση των Big-4 με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: «Προς τη σωστή κατεύθυνση ο Βασιλειάδης, να επικρατήσει ισονομία και διαφάνεια»

Ικανοποίηση επικρατεί στο «πράσινο» στρατόπεδο μετά το τέλος της συνάντησης των τεσσάρων μεγάλων με τον Γιώργο Βασιλειάδη καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν ότι οι κινήσεις που γίνονται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ ακόμα και οι διαφορές που υπήρξαν ειπώθηκαν με ήπιο τόνο.

Στο «τριφύλλι» χαρακτηρίζουν τον διάλογο που έγινε εποικοδομητικό ενώ στέκονται στην παρουσία του υφυπουργού όπως και σε εκείνη του προέδρου της Σούπερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα τόνιζαν ότι «άνοιξαν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως μαρτυρά και η μεγάλη διάρκεια της συνάντησης. Ο διάλογος ήταν εποικοδομητικός. Η παρουσία του Υφυπουργού ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση όπως και θετική ήταν η παρουσία του προεδρείου της Σούπερ Λίγκας.

Φυσικά στο τριφύλλι ξεκαθαρίζουν πως χρειάζεται να γίνουν αρκετές ακόμα συνεννοήσεις και συναντήσεις προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το να επικρατήσει ισονομία και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως υποστηρίζουν πως οι όποιες διαφωνίες υπήρξαν εκφράστηκαν σε ήπιο τόνο.

Διαβάστε ακόμη...