Άλλος… Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Από sportfm.gr:Ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή: sportfm.gr
Άλλος… Παναθηναϊκός στην Τούμπα

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πρόθεση του Εβρίτη τεχνικού είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά το προηγούμενο διάστημα, καθώς πλησιάζουν τα κρίσιμα παιχνίδια για τα πλέι οφ και όλοι θα είναι χρήσιμοι στην προσπάθεια που θα γίνει για να κατακτήσουν οι «πράσινοι» την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης.

Παράλληλα, ο 49χρονος προπονητής δεν υπολογίζει και τους Μπεργκ, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν παίκτες όπως οι Εμποκού, Κλωναρίδης, Μολέντο, Κουλιμπαλί και Χουλτ, ενώ την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Μέστο Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος και Μολίνς και θα επιστρέψει ο Ζέκα εξέτισε την ποινή του.

Διαβάστε ακόμη...