Στην Θεσσαλονίκη για την ΑΕΛ ο Πάους

Απο sport24.gr : Ο Αντρέας Πάους από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα ταξίδεψε στην Κατερίνη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ΑΕΛ όπου είχε τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες.
Πηγή: sport24.gr
Στην Θεσσαλονίκη για την ΑΕΛ ο Πάους

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Αντρέας Πάους, ο οποίος μετά την άφιξη του από το Άμστερνταμ οδηγήθηκε στην Κατερίνη από τους ανθρώπους της Λάρισας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εκεί τον περίμενε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, κ. Κούγιας, και τον συνέστησε σε όλο το προπονητικό και ιατρικό team.

Εν συνεχεία ο κ. Πάους παρακολούθησε τη διδασκαλία σε βίντεο, την οποία έκανε ο κ. Βουτυρίτσας στους ποδοσφαιριστές, χωρίς να συμμετέχει καθόλου και ακολούθως δείπνησε μαζί με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και ιατρικό team, καθώς και με το διοικητικό προσωπικό.

Την Κυριακή το πρωί και πάλι ο κ. Πάους θα παρακολουθήσει την ανάλυση του συστήματος που θα γίνει από τον κ. Βουτυρίτσα, με το οποίο η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Την Δευτέρα θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΛ και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18:00 στο press room του AEL FC ARENA.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...