Νέα γκέλα για τον Άρη και στο μείον έξι ξανά…

Ο Άρης, ήταν κατώτερος των περιστάσεων, γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0 και έμεινε ξανά στο μείον έξι, από την δεύτερη θέση και τη Λαμία.
Πηγή: arenafm.gr
Νέα γκέλα για τον Άρη και στο μείον έξι ξανά…

Σε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου οι τελικές προσπάθειες από πλευράς Άρη ήταν μηδαμινές, τα Τρίκαλα πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-ο υπέρ τους. Ο Άρης έχασε και τον Ανδρέα Τάτο, με τον κινητήριο μοχλό των «κιτρίνων» να αποχωρεί τραυματίας, με τον Κωστένογλου, να αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του (σ.σ. στη θέση του πέρασε ο Καπνίδης), με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να χάσουν φρεσκάδα και ρυθμό.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 10λεπτο ο Ταυλαρίδης έκανε έριξε τον Κουσκουνά στην μικρή περιοχή με τον Σκουλά να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Γιαννιτσάνης ανέλαβε την εκτέλεσή του στο 58΄, αλλά ο Διούδης απέκρουσε, κρατώντας τον Άρη «ζωντανό»!

Στο 68΄τα Τρίκαλα έμειναν με 10 παίκτες, μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουμίν, ενώ με 10 έμεινε κι ο Άρης στο 71΄, με αχρείαστη λόγω νεύρων δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ταυλαρίδη. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Άρη να μην απειλεί την εστία των Τρικάλων, τα οποία ανέκοψαν στα πέντε ματς το νικηφόρο σερί των «κιτρινόμαυρων».

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (88΄Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (74΄Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (80΄Ρομπέρ)

Άρης (Ν. Κωστένογλου):Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Παυλίδης, Ραούλ Μπράβο (53΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ταυλαρίδης, Ίλιτς, Τάτος (19΄Καπνίδης), Πίτου Γκαρσία

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...