Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή

" Sir Takis», η επιστροφή!
Πηγή: thessports.gr
Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή

Εννιά ακριβώς χρόνια μετά την δεύτερη απόλυσή του από τον Σωκράτη Κόκκαλη -μέσα Μαρτίου του 2008- ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει στο Λιμάνι σε μια ακόμη δύσκολη περίοδο της ομάδας ως ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψή του κι έτσι ο 57χρονος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι την αγαπημένη του ομάδα για τρίτη διαφορετική θητεία, διαδεχόμενος τον Βασίλη Βούζα στη μετά-Μπέντο εποχή. Στόχος του; Φυσικά να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των μεγάλων νικών -κάτι που ξέρει να κάνει όσο ελάχιστοι άλλοι στην «ερυθρόλευκη» ιστορία την τελευταία 20ετία- και φυσικά να οδηγήσει τους Πειραιώτες στο νταμπλ.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων» από τον Λεμονή επιβεβαιώνει παράλληλα μέχρι κεραίας όλα τα ρεπορτάζ του SDNA το τελευταίο διήμερο. Πρώτο το SDNA μετέδωσε την πληροφορία των επαφών του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και το ραντεβού που υπήρξε στον Πειραιά, παρά το γεγονός πως επισήμως στο Λιμάνι έλεγαν «δεν υπάρχει κανένα θέμα» τονίζοντας παράλληλα ότι περιμένουν την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ.

Την ίδια ώρα, όλα τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για αρνητικές απαντήσεις στη διοίκηση των Πειραιωτών τόσο από τον Φιλίπ Μοντανιέ όσο και από τον Ρεμί Γκαρντ, κάτι που έφερνε ακόμη πιο κοντά στο Λιμάνι τον Λεμονή. Το απόγευμα της Τετάρτης πια, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα πως θα περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας την απάντηση του Γάλλου. Όταν πια η διορία εξέπνευσε, μοιραία η «ερυθρόλευκη» διοίκηση ενεργοποίησε την έτοιμη -και μάλλον ιδανική για την περίοδο- λύση του Τάκη Λεμονή, με τις σχετικές ανακοινώσεις να επισημοποιούν τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Λεμονής: «Μόνοι μας και όλοι τους»

Η επισημοποίηση της πρόσληψης του Τάκη Λεμονή, συνοδεύτηκε και από τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού, τα οποία εμπεριείχαν σαφές «επιθετικό» μήνυμα προς τους αντιπάλους των πρωταθλητών, αλλά και πρόσκληση συσπείρωσης προς τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...