Ετσι θα παίξει ο Πανιώνιος στην Τούμπα

Από paokrevolution.net: Η ομάδα της Νέας Σμύρνης που συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις από την αρχή της σεζόν, θα είναι σε λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paokrevolution.net
Ετσι θα παίξει ο Πανιώνιος στην Τούμπα

Ο Μιλόγεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον Οικονόμου και αυτή είναι καλή είδηση για το κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που ο έτερος βασικός της στόπερ, ο Ρισβάνης έμεινε στην Αθήνα αφού είναι τιμωρημένος και έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς την τιμωρία της μιας αγωνιστικής καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε έναν σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννιώτης ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βλάχος και στο αριστερό ο Τασουλής. Δίπλα στον Οικονόμου ως δεύτερος στόπερ θα παίξει ο Γκιοάτα. Δεν χαλά το δίδυμο στο κέντρο που είναι από τα καλύτερα του Πρωταθλήματος και έτσι Κόρμπος και Σιώπης θα είναι σε ένα ακόμη ματς οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας. Μπροστά τους ο Ιρανός Μασούντ που θα έχει στην κορυφή τον Γεσίλ και στα άκρα τον Μπεν που έχει επτά γκολ στο Πρωτάθλημα ενώ στο άλλο άκρο θα είναι ο Μασούρας.

Διαβάστε ακόμη...