"Να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητα μας"

Απο volleyball.gr : Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στη Γλυφάδα και παράλληλα να φτάσει στους 16 τίτλους στο θεσμό του Κυπέλλου, κι ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ θα είναι το βασικό επιθετικό ατού των ερυθρόλευκων.
Πηγή: volleyball.gr
"Να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητα μας"

Ο Κολομβιανός που έχει αναδειχθεί τρεις φορές Κυπέλλουχος (και δύο φορές MVP) δηλώνει έτοιμος για τις προκλήσεις του Final 4 και περιμένει με ανυπομονησία τους αγώνες.

-Πως αισθάνεσαι που θα συμμετάσχεις σε μία ακόμη τελική φάση Κυπέλλου στην καριέρα σου;
«Νοιώθω πολύ καλά, μου αρέσουν οι μεγάλοι αγώνες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το δεύτερο τίτλο της χρονιάς».

-Πιστεύεις ότι ο ημιτελικός με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, συγκριτικά με τα άλλα παιχνίδια που έχετε παίξει με τον ίδιο αντίπαλο στο πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ;
«Έχουμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ τρεις φορές φέτος, δύο για το πρωτάθλημα και άλλη μία στον τελικό του Λιγκ Καπ. Σ’ αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, είναι ένα παιχνίδι νοκ αουτ, ο ΠΑΟΚ σίγουρα θέλει να μας κερδίσει για πολλούς λόγους, αλλά και εμείς το ίδιο. Μέσα στον αγώνα θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητα μας».

-Ποια πιστεύεις ότι θα είναι τα αγωνιστικά κλειδιά για να προκριθείτε στον τελικό;
«Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε όλα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, γιατί κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το κύπελλο και για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσουμε πρώτα τον ΠΑΟΚ».

-Τη διετία 2009, 2010 είχες παίξει στους τελικούς στο Τροκαντερό, όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο από ακαδημίες βόλεϊ, μαθητές σχολείων και αθλητές του βόλεϊ. Το γεγονός ότι θα αγωνιστείς σε μια ανάλογη ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο σε ενθουσιάζει;
«Ναι! Θυμάμαι πολύ καλά τους δυο αυτούς τελικούς. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Μακάρι να είναι έτσι και τώρα και όλοι μαζί να απολαύσουμε μια γιορτή του βόλεϊ».

Διαβάστε ακόμη...